Etichete alimente

Etichete pentru alimente


Economisiţi timp şi bani – imprimaţi singuri etichete pentru alimente! 


Imprimaţi singuri propriile etichete speciale pentru alimente cu ajutorul imprimantelor de etichete color LX400e şi LX900e, oferite de Primera Technology.
Modelele LX400e şi LX900e imprimǎ imagini full-color de calitate fotograficǎ la o rezoluţie de 4800 dpi.
 
  • Cu LX400e şi LX900e:
  • Produci etichete pe loc, nu depinzi de tirajele mari impuse de furnizori.
  • In orice cantitate. Poti schimba eticheta functie de nevoi.

Etichetele imprimate sunt rezistente la apǎ şi zgârieturi, ceea ce face ca modeleleLX400e şi LX900e să reprezinte soluţiile ideale de etichetare pentru bomboane, produse prǎjite, sosuri calde, brânzeturi, legume şi condimente, popcorn, mâncare pentru bebeluşi, arahide, sosuri pentru salate şi multe altele.

Numeroşi producǎtori din industria alimentarǎ folosesc imprimantele LX400e şi LX900e pentru a obţine etichete de calitate pentru alimente, în serii mici, pentru ambalarea retail. De asemenea, se pot imprima etichete personalizate pentru cadourile destinate partenerilor de afaceri, pentru evenimente, pentru coşuri cadou şi nunţi.
Trebuie doar sǎ adǎugaţi numele mirilor şi data nunţii, sau logo-urile partenerilor de afaceri alǎturi de mesajele de felicitare de sǎrbǎtori, fotografii aniversare sau sǎ creaţi o etichetǎ pentru o gamǎ de produse de sezon sau în ediţie limitatǎ.
Beneficiind de posibilitatea de a imprima etichete personalizate pentru alimente, puteţi imprima etichete în interval de doar câteva minute, în loc de câteva zile sau sǎptǎmâni.

Imprimantele LX400e şi LX900e sunt livrate împreunǎ cu driverele pentru Windows şi Macintosh, împreunǎ cu softul pentru creare etichete, NiceLabel SE, Primera Edition. Etichetele pot fi create şi cu ajutorul altor programe, cum ar fi Adobe Photoshop şi Adobe Illustrator.


În plus, etichetele pot fi personalizate pe plan intern pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clientului.În industria alimentarǎ, amabalarea reprezintǎ un aspect extrem de important.
 
Cu ajutorul imprimantelor de etichete color LX400e şi LX900e, etichetele d-voastrǎ vor departaja produsele şi compania d-voastrǎ de cele concurente, şi totul la preţuri accesibile.