Primera LX1000e


 „Suntem încântați să adăugăm LX1000e la gama completă Primera de imprimante de etichete color de birou“, a declarat Andreas Hoffmann, directorul general al biroului EMEA din cadrul Primera Technology Europe. „Primera este cunoscută de peste un deceniu ca un inovator și un lider în această piață. LX1000e continuă această tradiție, oferind o imprimantă la un cost extrem de scăzut, cu disponibilitate de imprimare pe loc a etichetelor, avand aceleasi specificații superioare, fapt care a devenit un trademark Primera.“
Primera lansează Imprimanta de Etichete Color LX1000e

Comunicat de presă


Plymouth, MN, Statele Unite ale Americii (03 aprilie 2017) - Primera Technology, Inc., unul dintre cei mai mari producători mondiali de imprimante de specialitate, a anunțat astăzi noua imprimantă de etichete color LX1000e


LX1000e se bazează pe imprimanta de etichete color LX2000e și este concepută pentru aplicații care necesită etichete extrem de durabile. LX1000e este o unitate entry-level care folosește cerneală pe bază de pigment. Acesta oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Cerneală pe bază de pigment. Pigmenții incluși în formula cernelii oferă durabilitate și o rezistență ridicată la lumină UV și apă, toate acestea fiind însoțite de o calitate excelentă a imprimării.
  • Cost redus pe etichetă. Catușele de capacitate mare separate pentru albastru, roșu, galben și negru păstrează costul pe etichetă scăzut. Costul unei etichete imprimate cu LX1000e este printre cele mai mici facând comparație cu imprimantele cu jet de cerneală disponibile pe piață la prețuri asemănătoare.
  • Viteza ridicată de imprimare de până la 101mm (4”) pe secundă. În timp ce multe imprimante de etichete de birou se lăudă cu viteze mari de imprimare, cele mai multe dintre aceste viteze sunt inutilizabile pentru producerea de etichete de calitate. LX1000e imprimă etichete cu aspect profesional la o viteză de 101mm (4”) pe secundă, fără a sacrifica calitatea imprimării.

Aplicațiile tipice includ etichete pentru cafea, vin, produse de panificație, produse de patiserie, carne, brânză și sute de alte alimente de specialitate și gourmet.

Aplicațiile industriale includ etichete full-color box-end, de siguranță și etichete de avertizare, Kanban și etichete pentru inventar, tag-uri și multe altele. LX1000e poate fi utilizată pentru etichetarea privată, teste de marketing, pre-press proofing și etichetarea produselor la raft.

Sunt incluse drivere pentru pentru Windows 7/10, împreună cu Software Bartender Ultralite și NiceLabel SE Primera Edition (amandouă pentru Windows) pentru designul etichetelor, adăugarea codurilor de bare, coduri QR, etc. Pentru proiectarea și imprimarea etichetelor pot fi utilizate și alte programe cunoscute de design grafic pentru Windows.

Substraturile aprobate includ diferite materiale potrivite imprimării cu cerneală, inclusiv toate materialele certificate Primera originale, de exemplu, Primera poly alb lucios, Primera transparent lucios Eco și Primera alb mat. Sunt disponibile etichete de hârtie Primera lucioase, semi-lucioase, mate și vintage.

LX1000e are un pret de € 2,695 (nu include eventuale taxe locale sau TVA) și va fi lansată la începutul lunii mai 2017 fiind disponibilă la toți distribuitorii oficiali și distribuitori din întreaga lume. Primera Europa continuă să ofere 24 luni de garanție (standard de 12 luni, plus încă 12 luni gratuit, la înregistrare a produselor de pe site-ul său) pentru toate unitățile europene. Detaliile complete ale produsului sunt disponibile pe http://primeralabel.eu.

In Romania, distribuitorul oficial GSR GRUP SRL prezintă pe larg această imprimantă pe www.printlabel.ro/LX1000e