Eticheta coduri de bare color

Etichete pentru coduri de bare


Imprimaţi etichete cu coduri de bare în format mare, color
 

Imprimanta LX900e utilizeazǎ cea mai nouǎ tehnologie inkjet cu rezoluţie înaltǎ pentru a imprima color etichete adezive cu coduri de bare.
Cu ajutorul imprimantei LX900e se pot imprima:
  • etichete pentru produse
  • etichete pentru baxuri şi paleţi
  • etichete ODETTE
  • etichete AIAG

În cazul în care aveaţi nevoie de o imprimantǎ de etichete în format mare, opţiunile erau destul de limitate. Puteaţi achiziţiona o imprimantǎ costisitoare prin transfer termic la preţul de $5000 sau chiar mai mult, sau o imprimantǎ laser sperând cǎ va rezista cel puţin câteva luni.
Acum însǎ aveţi o soluţie mai bunǎ şi aceasta este imprimanta de etichete color LX900e oferitǎ de Primera.
Aceastǎ imprimantǎ industrialǎ de etichete cu lǎţimea de 8.5” (216 mm) utilizeazǎ tehnologia inkjet pentru a produce etichete de coduri de bare de cea mai bunǎ calitate. Nu vǎ lǎsaţi înşelaţi de cuvintele “imprimantǎ pentru etichete color". Aceasta este o imprimantǎ industrialǎ de mare perfomanţǎ pentru etichete de coduri de bare, care poate imprima full-color.

Toate tipurile cunoscute de coduri de bare liniare şi 2D sunt incluse în softul NiceLabel. Puteţi utiliza aproape orice alt soft pe suport Windows 2000/XP/Vista/Windows7.

Deoarece imprimanta LX900e a fost conceputǎ pentru a imprima etichete full-color la o rezoluţie mare, puteţi adǎuga chiar şi logo-uri color, simboluri de avertizare sau fotografii ale produselor.
Este inclusǎ rola de etichete. Ambele caracteristici fac din imprimanta LX900e opţiunea idealǎ pentru utilizarea în birou, în spaţiile de producţie sau în depozite.

Preţul de vânzare pentru imprimanta LX900e este mai puţin de jumǎtate din preţul imprimantelor prin transfer termic, format mare. Spre deosebire de imprimantele prin transfer termic, nu existǎ capete de imprimare ce trebuie înlocuite iar codurile de bare sunt rezistente la zgârieturi şi uzurǎ.