Etichete cosmetice

Etichete pentru cosmetice

Imprimaţi singuri propriile etichete pentru produse de îngrijire personală cu ajutorul imprimantelor de etichete color LX400e şi LX900e, oferite de Primera Technology. Modelele LX400e şi LX900e imprimǎ imagini full-color de calitate fotograficǎ la o rezoluţie de 4800 dpi.

Cu LX400e si LX900e:

  • Produci etichete pe loc
  • In orice cantitate
  • Poti schimba eticheta functie de nevoi
  • Nu depinzi de tirajele mari impuse de furnizori

Etichetele imprimate sunt rezistente la apǎ şi zgârieturi, ceea ce face ca modelele LX400e şi LX900e să reprezinte soluţiile ideale pentru imprimarea etichetelor pentru produse de îngrijire personală, produse cosmetice, etichete pentru loțiuni de plajă, pentru produse de baie, de îngrijire a unghiilor, balsamuri de buze, săpunuri, produse SPA, etichete pentru articole de aromaterapie, de îngrijire a pielii, produse de machiaj și altele.
 
Numeroși producǎtori din industria produselor de îngrijire personală folosesc imprimantele LX400e şi LX900e pentru a obţine etichete de calitate, în serii mici pentru ambalarea retail, pentru produse de sezon sau în ediții limitate, pentru cercetare de piață, pentru coșuri cadou și altele.

Beneficiind de posibilitatea de a imprima etichete personalizate, puteţi imprima etichete în interval de doar câteva minute, în loc de câteva zile sau sǎptǎmâni. În plus, etichetele pot fi personalizate pe plan intern pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clientului.

Imprimantele LX400e şi LX900e sunt livrate împreunǎ cu driverele pentru Windows şi Macintosh, împreunǎ cu softul pentru creare etichete, NiceLabel SE, Primera Edition. Etichetele pot fi create şi cu ajutorul altor programe, cum ar fi Adobe Photoshop şi Adobe Illustrator.

În industria produselor de îngrijire personală, calitatea înseamnă totul. Cu ajutorul imprimantelor de etichete color LX400e şi LX900e, etichetele d-voastrǎ pentru produsele de îngrijire personală reflectă imaginea calității produsului și a companiei d-voastră.