Sticle de vin cu eticheta
eticheta vin
Imprimanta de etichete de vin
Aplicator de etichete pentru sticle de vin

Aplicator etichete pentru sticle de vin

Etichete pentru vinuri

Economisiţi timp şi bani – imprimaţi singuri etichete pentru vinuri!
 

Imprimaţi singuri propriile etichete pentru vinuri, cu ajutorul imprimantelor de etichete color LX400e şi LX900e, oferite de Primera Technology. Modelele LX400e şi LX900e imprimǎ imagini full-color de calitate fotograficǎ la o rezoluţie de 4800 dpi.
Cu LX400e si LX900e:
  • Produci etichete pe loc
  • In orice cantitate
  • Poti schimba eticheta functie de nevoi
  • Nu depinzi de tirajele mari impuse de furnizori 

Etichetele imprimate sunt rezistente la apǎ şi zgârieturi, ceea ce face ca modelele LX400e şi LX900e să reprezinte soluţiile ideale pentru imprimarea etichetelor pentru sticle de vin și șampanie.
Numeroase vinării și podgorii folosesc imprimantele LX400e şi LX900e pentru a obţine etichete de calitate pentru sticle de vin, în serii mici pentru ambalarea retail, în timp ce alții le folosesc pentru a imprima etichete pentru cadourile partenerilor de afaceri, pentru evenimente și nunți.

Trebuie doar sǎ adǎugaţi numele mirilor şi data nunţii, sau logo-urile partenerilor de afaceri alǎturi de mesajele de felicitare de sǎrbǎtori, fotografii aniversare sau sǎ creaţi o etichetǎ pentru o gamǎ de vinuri de sezon sau în ediţie limitatǎ.

Beneficiind de posibilitatea de a imprima etichete personalizate pentru vinuri, puteţi imprima etichete în interval de doar câteva minute, în loc de câteva zile sau sǎptǎmâni. În plus, etichetele pot fi personalizate pe plan intern pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clientului.

Imprimantele LX400e şi LX900e sunt livrate împreunǎ cu driverele pentru Windows şi Macintosh, împreunǎ cu softul pentru creare etichete, NiceLabel SE, Primera Edition. Etichetele pot fi create şi cu ajutorul altor programe, cum ar fi Adobe Photoshop şi Adobe Illustrator.

 

Este bine știut faptul că în industria vinurilor, calitatea înseamnă totul.
Cu ajutorul imprimantelor de etichete color LX400e şi LX900e, etichetele d-voastră vor avea aceași eleganță și același rafinament ca cele ale vinului din interiorul sticlei.