Etichete adezive si de carton RFID

Indosarierea si benzile de date


In cadrul multor organizatii, inclusiv spitale, clinici medicale, birouri de avocatura, dealeri auto, agentii guvernamentale, agentii de asigurari si banci se utilizeaza codarea prin culoare in indosarierea documentelor pentru a facilita localizarea datelor referitoare la pacienti sau clienti.
Pastrarea confidentialitatii documentelor incluse in fiecare dosar reprezinta o responsabilitate. Un dosar codificat RFID il face usor de localizat cu ajutorul unui cititor manual RFID si mentine in siguranta confidentialitatea datelor. De asemenea, fisierele pot fi urmarite cu cititoare RFID stationare la punctele de control din cadrul biroului. Unele antene sunt suficient de sofisticate pentru a gasi un dosar ”ratacit” chiar si la un metru distanta.
Benzile de date, cum ar fi LTO sau DAT, utilizate pentru copiile de siguranta in cadrul sistemelor informatice (back-up) au fost urmarite in acelasi mod – codare prin culoare sau coduri de bare. Adaugarea codificarii RFID este un mod mai sigur si eficient pentru a va asigura ca o datele de back-up ale unei societati pot fi gasite atunci cand este necesar.
 

Magazine de desfacere si industria produselor textile


Etichetele color de carton RFID utilizate in industria textila sunt foarte bune pentru optimizarea lantului de aprovizionare logistica, localizare in inventarul magazinului, urmarire campanii promotionale si autentificare de brand.
De ce sunt importante etichetele de carton colorate in magazinele de vanzare cu amanuntul? Exista doua motive principale:
Coduri de culori pentru marimi. Cu atat de multe marimi diferite disponibile in cadrul vanzarii cu amanuntul, codul de culoare poate fi utilizat pentru a identifica corect marimea pentru ca aceasta sa fie pusa la locul potrivit. Daca sunt utilizate imprimante monocrome RFID cu transfer termic, este necesar un stoc de etichete color de carton pretiparite. De obicei este imprimat un stoc minim de etichete de carton.
Cu RX900, un singur stoc de etichete albe pot fi incarcate in echipament si culorile sunt imprimate pe eticheta. Acest lucru nu numai ca economiseste timp si bani, dar de asemenea, stocurile pre-tiparite nu sunt necesare.
Rebrand-uirea produselor. Multi producatori precum si multe centre de distributie au nevoie sa eticheteze cu propriul brand bunurile pe care le gestioneaza. Acest fapt necesita etichete preimprimate care permanent trebuie schimbate din imprimantele monocrome RFID. Cu RX900, aceleasi etichete albe pot fi folosite pentru toti clientii.
Introducerea software-ului si hardware-lui POS RFID la costuri scazute contribuie la o noua revolutie in tehnologia vanzarii cu amanuntul. RX900 este o componenta importanta in centrele de distributie si in magazine. RX900e ofera fiabilitate in imprimarea color ”la cerere” a datelor variabile pentru codificarea color a etichetelor. Etichetele pot fi imprimate cu o grafica de rezolutie inalta, cu pana la 16,7 milioane de culori disponibile. Pretul accesibil justifica achzitionarea unei imprimante color RFID in magazine pentru a eticheta din nou produse ce au fost returnate sau pentru acelea la care lipsesc etichetele RFID din diverse motive.
 

Medicina si farmacie

 


Industria medicala si farmaceutica incepe sa ia o pozitie puternica si activa pentru a ajuta la combaterea valului de prescriptii a medicamentelor contrafacute. O solutie eficienta, care incepe sa fie pus a in aplicare, este urmarirea recipientelor de medicamente prin etichetare RFID cu ajutorul careia sunt stocate in formatii serializate pentru a preveni raspandirea de medicamente contrafacute. O alta utilizare a RFID-ului este de identificarea pacientilor prin intermediul mansetelor medicale. RFID este o modalitate eficienta de a verifica faptul ca pacientul a primit medicatia corecta, stocandu-se totodata informatii despre alergii sau post-operatorii.
 

Bratari color RFID & Insigne de identificare


Pe langa aplicatii cum ar fi identificarea pacientului, bratarile RFID au inceput sa fie adopate in diferite locuri, cum ar fi parcuri si statiuni, pentru a usura tranzactiile si accesul la intrarea in parcuri, piscine si hoteluri.
Baruri, cluburi, festivaluri au inceput sa foloseasca aceasta tehnologie prin utilizarea bratarilor RFID pentru a facilita tranzactiile. Folosind tehnologia full-color de RX900, ei vor putea sa identifice pozitiv utilizator bratarii prin plasarea fotografiei clientului direct pe aceasta pentru a ajuta la verificare.
Ecusoanele de identificare cu RFID incorporat sunt foarte bune pentru imprimarea "la cerere" in cadrul evenimentelor sau accesul pe partiile de schi. Pot ajuta la verificarile de securitate si acces. RFID a fost mult timp folosit in cadurl maratoanelor renumite in intreaga lume, prin folosierea etichetelor de carton adezive RFID, dar acum se poate face mult mai simplu prin incorporarea RFID in bavete de maraton. Acestea pot fi imprimate si codificate cu ajutorul imprimantei de etichete color RFID RX900e.
 

Etichete pentru inventare si stocarea documentelor


Urmarirea lantul de aprovizionare se poate face simplu prin utilizarea etichetelor color de inventar RFID pentru a pastra, sorta si urmai cu usurinta inventarul in momentul in care camioanele incarca sau descarca la platforma din depozit. Depozitarea de scurta si de lunga durata a documentelor document se face usor prin codificare cromatica si alocare unor numere unice pentru fiecare cutie. In acest fel localizarea cutiilor se realizeaza rapid si usor. Urmarire RFID va permite sa stii unde sunt marfurile dumneavoastra in orice moment.