"În timp ce majoritatea clienților se bucură de culoarea strălucitoare și de textul clar pe care îl obțin cu cea mai bine vândută imprimantă de etichete color, VP700, unii au căutat mai multe opțiuni la prețuri mai bune"
 "Noile modele VIPColor prietenoase cu bugetul oferă o imprimare color profesională de înaltă calitate, la îndemâna oricărei afaceri. VP600 și VP750 ar trebui să fie deosebit de atrăgătoare pentru producătorii care optează să-și imprime singuri produsele"

Edward Ng, director de marketing, VIPColor Technologies.

VIPColor lansează două noi imprimante de etichete color

VipColor, cel mai important furnizor de soluții digitale de imprimare a etichetelor cu integrare de tehnologie memjet, anunță adăugarea a două noi imprimante alături de vigurosul VP700.

Aceste noi imprimante memjet - VP600 și VP750 - redefinesc imprimarea color la cerere și ridică ștacheta de preț-performanță pentru imprimantele de etichete din clasa sa.


Cu un preț sub 5 000 de Euro, VP600 le permite companiilor să se distingă și să construiască capitaluri de brand cu etichete de calitate premium și imprimare creativă la comandă. Cu VP600, se exercită controlul deplin asupra cantității exacte de etichete cu sarcini de imprimare în timp real și nu trebuie să vă faceți griji în privința timpului de execuție, a inventarului și a epuizării din nou a etichetelor pre-imprimate.

În plus față de caracteristicile de imprimare standard ale imprimantei color digitală, VP600 acceptă imprimarea pe suporturi multifuncționale.

VP750 nu numai că imprimă cu o vibrație și o claritate a culorii similare cu care este cunoscut VP700, ci ridică standardul de performanță pentru imprimantele de etichete din clasa sa, prin introducerea unei tehnologii îmbunătățite de imprimare rezistentă la apă.

Atunci când sunt utilizate cu materiale adezive sintetice și de hârtie compatibile, etichetele imprimate cu VP750 pot rezista la umezeală fără decolorare pentru o perioadă mai lungă de timp, semnificativ mai lungă în comparație cu etichetele tipărite inkjet convențional. Aceste caracteristici fac ca etichetele imprimate cu VP750 să fie foarte atractive pentru etichetarea produselor expuse la umezeală, cum ar fi produse congelate, articole de toaletă, agenți de curățare și produse F & B.

Seria de imprimante de etichete VP600 și VP750 imprimă cu o viteză cuprinsă intre 152 și 203 milimetri pe secundă și oferă rezoluții excepționale de imprimare de până la 1600 x 1600 dpi. Toate modelele sunt construite robust cu toate caracteristicile incluse în standard, inclusiv cutter încorporat, mecanisme brevetate de imprimare și de așteptare la desprindere, conectivitate la rețea și interfață utilizator pentru control de la distanță pentru configurarea flexibilă și monitorizarea stării.

Alte avantaje cheie includ ușurința de instalare, operare și întreținere; reducerea frecvenței de înlocuire a cernelii datorita folosirii de cartușe de cerneală individuale de capacitate mare și costul total de proprietate scăzut.

VP600 este disponibil la GSR GRUP începând cu aprilie 2018 la un preț de lansare de 4450 EUR + TVA.
VP750 a debutat în februarie 2018, la numai 8495 EUR + TVA

Text preluat și adaptat din comunicatul de lansare al VipColor