Contul meu
0
0
×

NOUTATI

hirek

Folosește imprimanta Epson C3500 cu role continue și taie etichete la ce lungime dorești!

Folosind aceaste role continue cu imprimanta Epson Colorworks C3500 poți obține etichete cu lățimea predefinită a rolei (51mm, 76mm sau 102mm) și orice lungime dorești între 15 mm si 1,1 metri - conform specificațiilor imprimantei. Se acoperă astfel o plajă largă de dimensiuni, suficientă probabil pentru afacerea ta.
Cu doar 3 tipuri de role poți opține un număr nelimitat de dimensiuni de etichete!
 
  • Rola pentru etichete adezive hartie mată  (51mm x 35metri)
  • Rola pentru etichete adezive hartie mată  (76mm x 35metri)
  • Rola pentru etichete adezive hartie mată  (102mm x 35metri)

Folosind aceaste role continue cu imprimanta Epson Colorworks C3500 poți obține etichete cu lățimea predefinită a rolei (51mm, 76mm sau 102mm) și orice lungime dorești între 15 mm si 1,1 metri - conform specificațiilor imprimantei. Se acoperă astfel o plajă largă de dimensiuni, suficientă probabil pentru afacerea ta. 

Cutter-ul imprimantei va tăia etichetele la lungimea stabilită, în mod automat, după fiecare print. Etichetele astfel rezultate se vor desprinde ușor datorită liner-ului ce depașește eticheta cu 1mm.
hirek

Noile imprimante VipColor VP750

Etichetele produse cu VP750 pot rezista la umezeală și decolorare pentru o perioadă mai lungă de timp, semnificativ mai lungă în comparație cu etichetele tipărite inkjet convențional. Aceste caracteristici fac ca imprimantele VP750 să fie foarte atractive pentru etichete pentru băuturi răcite: vinuri, bere, apă precum și alimente pentru frigider sau congelator, produse chimice sau farmaceutice.
VipColor, cel mai important furnizor de soluții digitale de imprimare a etichetelor cu integrare de tehnologie memjet, anunță adăugarea a două noi imprimante alături de apreciata imprimantă VP700.

Aceste noi imprimante memjet - VP600 și VP750 - redefinesc imprimarea color la cerere și ridică ștacheta de preț-performanță pentru imprimantele de etichete din clasa sa.

Cu un preț sub 5 000 de Euro, VP600 le permite companiilor să se distingă și să construiască capitaluri de brand cu etichete de calitate premium și imprimare creativă la comandă. Cu VP600, se exercită controlul deplin asupra cantității exacte de etichete cu sarcini de imprimare în timp real și nu trebuie să vă faceți griji în privința timpului de execuție, a inventarului și a epuizării din nou a etichetelor pre-imprimate. 

În plus față de caracteristicile de imprimare standard ale imprimantei color digitală, VP600 acceptă imprimarea pe suporturi multifuncționale.

VP750 nu numai că imprimă cu o vibrație și o claritate a culorii similare cu care este cunoscut VP700, ci ridică standardul de performanță pentru imprimantele de etichete din clasa sa, prin introducerea unei tehnologii îmbunătățite de imprimare rezistentă la apă. 

Etichetele produse cu VP750 pot rezista la umezeală și decolorare pentru o perioadă mai lungă de timp, semnificativ mai lungă în comparație cu etichetele tipărite inkjet convențional. Aceste caracteristici fac ca imprimantele VP750 să fie foarte atractive pentru etichete pentru băuturi răcite: vinuri, bere, apă precum și alimente pentru frigider sau congelator, produse chimice sau farmaceutice.

Seria de imprimante de etichete VP600 și VP750 imprimă cu o viteză cuprinsă intre 152 și 203 milimetri pe secundă și oferă rezoluții excepționale de imprimare de până la 1600 x 1600 dpi. Toate modelele sunt construite robust cu toate caracteristicile incluse în standard, inclusiv cutter încorporat, mecanisme brevetate de imprimare și de așteptare la desprindere, conectivitate la rețea și interfață utilizator pentru control de la distanță pentru configurarea flexibilă și monitorizarea stării. 

Alte avantaje cheie includ ușurința de instalare, operare și întreținere; reducerea frecvenței de înlocuire a cernelii datorita folosirii de cartușe de cerneală individuale de capacitate mare și costul total de proprietate scăzut.
hirek

Epson lansează patru noi imprimante de etichete color

Imprimarea “in house” de etichete color în rolă face un pas uriaș înainte odată cu noua serie Epson ColorWorks C6500 / C6000. Există multe avantaje atunci când vă produceți singuri etichetele: eliminați stocurile inutile de etichete la care ați fost obligați lucrând cu tipografia, diversificați grafica etichetelor fără nici un cost suplimentar, întăriți foarte mult imaginea mărcii dvs. prin abordarea tirajelor mai mici dar extrem de utile pe care tipografia nu le poate face.
 Imprimarea “in house” de etichete color în rolă face un pas uriaș înainte odată cu noua serie Epson ColorWorks C6500 / C6000. Există multe avantaje atunci când vă produceți singuri etichetele: eliminați stocurile inutile de etichete la care ați fost obligați lucrând cu tipografia, diversificați grafica etichetelor fără nici un cost suplimentar, întăriți foarte mult imaginea mărcii dvs. prin abordarea tirajelor mai mici dar extrem de utile pe care tipografia nu le poate face. Mai mult, produceți etichete atunci când aveți nevoie și câte aveți nevoie, fără a depinde de termene de livrare sau să vă expuneți la riscul unor întarzieri.

Epson a prezentat la  LabelExpo 2019 - Bruxelles noile game ColorWorks C6000 și ColorWorks C6500 - imprimante de etichete color în rolă. Imprimanta CW-6500Ae a fost prezentată și în cadrul expoziției PackShow - București din 30 oct - 1 nov 2019. Încă de la primele prezentări imprimanta a avut un mare succes, existând multe intenții de cumparare la lansare.
În special modelul CW-C6500Ae este cel mai așteptat, datorită lățimii mari de imprimare, până la 212 mm.
Livrările vor începe în Ianuarie 2020. În această perioadă înregistrăm precomenzi, pentru dimensionarea primelor importuri.

Modele disponibile: